Oldal kiválasztása
Babyzoo Lulu Babapopsikrém 200 ml

Bórax-mentes popsikrém az érzékeny bababőrre cink-oxiddal és organikus argánolajjal!

 

 

Nyugtasd és védd kisbabád popsiját pelenkakiütés elleni krémünkkel már újszülött kortól.

Célzottan babáknak kifejlesztett formulánk gyorsítja az igénybe vett bőr gyógyulását, megelőzi a pirosságot és táplálja az érzékeny bőrt.

2070 Ft

Itt találkozhattál már velünk…

Néhány forgalmazó partnerünk és médiamegjelenésünk, ahol már láthattad termékeinket.

Parabénmentes, Biztonságos és Hatékony Formula a Babapopsi Megóvásához

Ha gyerekeknek készült termékekről van szó, első és legfontosabb a biztonság.

Ebben olyannyira nem ismerünk kompromisszumot, hogy nem pusztán az EU-ban előírt CPNP tanúsítvánnyal rendelkezünk (száma: 3410683), hanem alapanyagszinten kizárólag csak olyan alkotóelemek kerülnek termékeinkbe, amik:

  • élettanilag bizonyítottan biztonságosak és veszélytelenek
  • valamint hosszú időn keresztül, sok ember által felhasználtak.

Ezzel a szemlélettel eleve kizárjuk azokat az alkotóelemeket, amelyekről a tudományos közösségnek egyszerűen nem áll elegendő információ a rendelkezésére.

Azokat az anyagokat pedig, amiket receptúráinkban használunk, nemzetközileg elismert alap- és hatóanyaggyártóktól szerezzük be, akik garantálják a hatást és a folyamatos jó minőséget.

A Babyzoo termékeket kifejezetten babáknak és gyermekeknek fejlesztettük ki, úgy, hogy célzottan nagy súlyt fektettünk az érzékeny bőrűek védelmére.

Amiért ezt meg tudtuk tenni, és tesszük a jövőben is, az a szakmai háttér: a termékek tervezését 40 éves kozmetikai fejlesztő háttérrel rendelkező vegyészmérnök (édesanyám) végzi. Ezt a minőségi szemléletet ültetjük át minden termékünkbe, így a popsikrémünkbe is.

Ennek megfelelően egyik termékünk sem tartalmaz kőolajszármazékot, parabént, mesterséges színezéket, valamint állatokon sem teszteljük termékeinket.

Büszkék vagyunk rá, hogy termékeink 100%-ban Magyarországon készülnek és a teljes gyártási láncra vonatkozóan magasan tudjuk tartani minőségi elvárásainkat: a termékeket ISO és GMP minősítésű, nagy hagyományokkal rendelkező üzemekben gyártjuk és töltjük.

Talán épp a fentiek miatt vagyunk itthon több ezer tudatos szülő elsőszámú ajánlása, amit az egyik legnagyobb elismerésnek tekintünk.

Mit mondanak a vevőink?

Megkérdeztük vevőinket miért döntenek mellettünk és miért maradnak vevőink akár éveken keresztül. Emellett persze mindig óriási öröm az elégedett visszajelzéseket és sikersztorikat olvasni 🙂

Kipróbálnád? Katt a gombra!

Így segíti Babapopsikrémünk Kisbabádat

Nézd meg, hogy milyen összetevőkből áll a popsikrémünk és hogyan tudja csökkenteni a bőrirritációt, elmulasztani a pirosságot és megszüntetni a pelenkakiütéseket.

Argánolaj, a hidratálásért

A poposikrémbe kerülő argánolajat a benne található lipidek, zsírsavak és antioxidánsok (pl: E-vitamin) miatt használjuk.

Ezek kisbabád bőrét táplálják és ápolják, hidratáló hatásuk miatt megelőzik a szárazság kialakulását, valamint bőrpuhító képességük miatt biztosítják a selymes puhaságot.

Sheafa-kivonat, a táplálásért

Az Afrikában őshonos Sheafa kivonata, a Shea vaj, enyhén sárgás színű természetes zsír, ami bővelkedik a bőr számára fontos tápláló alkotókkal.

A popsikrémbe az antioxidáns tulajdonságú A-vitamin, E-vitamin és F-vitamin tartalma miatt került bele. Ezek az összetevők egy érzékeny, szárazságra hajlamos bőrterületre – mint például a popsi – tökéletes tápanyagok, amik biztosítják a bőr egészségét és puhaságát.

Bórax helyett Cink-oxid, a nedvszívásért és gyulladáskezelésért
2022 óta tilos a bórsav és bórax alkotók felhasználása 2 éves kor alatti gyerekeknek szánt termékekhez, így például a pelenka dermatitisz gyógyítására szánt popsikrémekhez is.

Kifejezetten büszkék vagyunk rá, hogy a popsikrémünkben soha nem is volt bórsav vagy bórax hatóanyag, mert már a kezdetektől fogva a sokkal biztonságosabb és megbízhatóbb cink-oxidot használtuk a pelenkakiütéses gyulladások kezelésére, valamint a nedvesség megkötésére a termékünkben.

Nincs mit rejtegetnünk – Nézd meg Popsikrémünk teljes összetevő listáját alább:

Minden termékünk elszámolható egészségpénztári számlára!

Ha egészségpénztári számlát vezetsz, minden probléma nélkül elszámolhatod rá termékeink árát és élhetsz az adóvisszatérítéssel a megadott feltételek alapján.

Rendeléskor egyszerűen csak add meg a pénztárad nevét és a tagi azonosítódat a “Rendelés jegyzetek” rovat alatt, és mi egészségpénztári számlát fogunk számodra kiállítani.

Praktikus használatra tervezve

A magasan tartott minőség mellett minden termékünket praktikus használatra tervezzük. Gyakran a peluscsere kaotikus művelet, ezért fontos számunkra, hogy stabilan támaszkodni tudj legalább a popsikenőcsödre ilyen helyzetben.

Tégely helyett higiénikus tubus

A popsikrémeknél kifejezetten fontos a higiénia kérdése. Egy-egy peluscsere közben bizony történhetnek balesetek és nem mindig marad szupertiszta az ember keze.

Épp ezért popsikrémünket nem tégelyes, hanem kizárólag tubusos kiszerelésben forgalmazzuk. Így egészen biztosan elkerülhető, hogy adagoláskor az esetlegesen szennyezett kéz érintkezzen a tubus beltartalmával, így ne kerülhessen bele szennyeződés.

Apró csörgő golyók a tubusban: játék és popsikrém egyszerre

A tubus kupakjába apró csörgő golyókat rejtünk, amivel babád el tud játszani (és ami a tapasztalatok alapján legfontosabb: amivel akar is játszadozni), amíg te a pelust cseréled.

Ez otthoni viszonyok között is életmentő lehet, hiszen sok gyermek számára nem éppen a legizgalmasabb művelet a pelenka cseréje, sok kicsi ilyenkor nyűgös és sírós.
De legnagyobb hasznát akkor veheted, ha épp úton vagytok és akkor kell pelust cserélni.

Így egy igazi kettő az egyben termékként egy csörgőt és popsikrémet is viszel magaddal: igazán praktikus helyspóroló megoldás, amiért jövőbeli éned garantáltan hálás lesz.

Használat lépésről-lépésre

Így építsd be a tisztálkodási rutinba a popsikrémet.

1.lépés: Tisztítás

Pelenkacsere során tisztítsd meg és töröld szárazra a pelenka alá kerülő bőrfelületet.

2.lépés: Krémezés

A megtisztított bőrfelületre vidd fel és gyengéden masszírozd be popsikrémünket.

3.lépés: Új pelenka feladása

Ezután feladhatod az új pelenkát és már készen is vagytok!

Kipróbálnád? Katt a gombra!

Rólunk

Kik vagyunk mi? Ismerd meg, hogy kik csinálják a Babyzoot!

A Babyzoo baba kozmetikai márka 100%-ig magyar családi kézben lévő vállalkozás.

Édesanyám, a fejlesztő, vegyészmérnök végzettséggel rendelkezik és több, mint 40 éves kozmetikaipari fejlesztői tapasztalatot tud a háta mögött. Ő végzi a termékeink fejlesztését, a gyártás felügyelését és minőségének biztosítását, valamint az új termékcsaládjaink megalkotását.

Jómagam kétgyermekes családanyaként egyszerre vagyok a termékek lelkes felhasználója, a felhasználói élmény felelőse és multis pénzügyi hátterem miatt a Babyzoo márka gazdasági vezetője.

A Babyzoo termékekkel nem titkolt célunk, hogy a lehető legjobb minőséget biztosítsuk sok szeretettel és mosollyal a számunkra legfontosabb kis csodáknak: a babáknak.

Vásárlás előtti kérdések

Még több infóra van szükséged? Olvasd el a leggyakrabban feltett vásárlói kérdéseket, mielőtt megrendeled termékünket.

Rendeléssel kapcsolatos kérdések

Hova szállítjátok ki a rendeléseket?
Magyarország teljes terülétére szállítunk – bárhol is lakj az országhatáron belül, nyugodt szívvel megrendelheted a termékeinket.
Elszámolhatóak-e a termékek egészségpénztári számlára?

Igen, elszámolható mindegyik termékünk. Ehhez nincs más dolgod, mint megadni a Rendelés jegyzetek rovatban a pénztárad nevét valamint a tagi azonosítódat. Ezt követően egészségpénztári számlát fogunk neked kiállítani.

Kivel végzitek a szállítást és milyen gyorsan fogom megkapni a rendelésemet?

A GLS szerződött partnerei vagyunk, az ő futáraik fogják kiszállítani a csomagodat házhoz vagy van lehetőséged az ország területén bármelyik GLS automatába kérni a csomagodat. A szállítás a rendelés leadásától általában 2 munkanapot vesz igénybe, de a szállítási fázisokról emailben értesítőt fogsz kapni, így a csomagodat nyomon követheted.

Termékkel és használattal kapcsolatos kérdések

A popsikrém miért nem tégelyes kiszerelésben kapható?

Babyzoo Popsikrémünket tubusos kiszerelésben készítjük, mivel így tudjuk garantálni azt, hogy a krém használatakor az a lehető legsterilebb állapotban kerüljön a baba bőrére. Bár a tégelyek használata a kismamák számára kényelmesebb lehet, azonban kapkodva, néha-néha előfordulhat mindannyiunkkal, hogy ujjal nyúlunk bele a tégelybe, ami így a legnagyobb óvatosságunk ellenére is szennyeződhet.

Hány éves kortól lehet a popsikrémet használni?
Már egészen újszülött kortól használható a posikrémünk.
Hol készülnek a termékeink?

Termékeinkhez csak megbízható forrásból származó alapanyagokat használunk. A gyártás kizárólag magyarországi, minősített üzemekben folyik.

Hol készülnek a tubusaink?

Kollégáink magyar alapanyagokból, Magyarországon állítják elő tubusainkat és flakonjainkat. A legmagasabb higiéniai és minőségi igényeik megfeleően tubusaink egyedileg nekünk készültek, anyagukban nyomott felülettel, hőkezelt eljárással. Az eljárásnak köszönhetően a tubusok belső és külső fala is teljes mértékben védett a szennyeződésektől.

Kipróbálnád? Katt a gombra!