Rólunk

Először is szeretnénk bemutatkozni, egy 100%-ban magyar tulajdonú kis családi vállalkozás vagyunk (3 fő), mintegy 120 terméket forgalmazunk országszerte. A Babyzoo natúr baba kozmetikai termékek receptúrája teljes mértékben édesanyám ötlete alapján készült, a kozmetikai iparban eltöltött három évtizedes fejlesztési tapasztalata inspirálta.

Én kétgyermekes (4 és 1) anyuka vagyok, jelenleg szülési szabadságon, eredetileg egy multi cégnél dolgozom pénzügyi vezetőként.

A Babyzoot 2014-ben két baráti házaspár álmodta meg azzal a vággyal, hogy természetes és minőségi natúr-babaápolási alternatívát kínáljon a tudatos anyukáknak. A főszereplő kisállatok révén pedig szerethető köntösben kívánjuk emlékezetessé, mosolygóssá tenni a babák mindennapjait is.

2020-ban a Babyzoo életében nagy fordulat következik be, a négy alapító tagtól a forgalmazás átkerül a gyártóhoz.

Büszkék vagyunk rá, hogy hosszas előkészítő munkájuk eredményét és a termékek létrejöttét a gyártásban részt vevő minden partner teljes odaadással és lelkesedéssel támogatta. Míg a kisállatok fővárosi rajzasztalukon keltek életre, az alapanyagok, tubusok, flakonok, címkék és – nem utolsó sorban – a plüss figurák országszerte számos kiváló szakember munkáját dicsérik.

Natúr termékeinket speciálisan babáknak kifejlesztett, egyedi recept alapján keverjük ki, nem tartalmaznak mesterséges színezéket és mindenféle kőolajszármazéktól is mentesek.

Készítményeink egyedi, kellemes, púderes illatanyaga teljes egészében allergénmentes.

Kezdettől fogva fontosnak tartjuk, hogy kiálljunk az állatvédelem és a környezettudatos elvek mellett, így termékeinket nem teszteljük állatokon, és vásárlóinkat is arra biztatjuk, hogy az üres Babyzoo flakonokat, tubusokat a műanyag szelektív hulladékgyűjtőkbe tegyék, csökkentve ezáltal a környezetszennyezést.

A Babyzoo ráadásul nem csak egy termékcsalád, hanem egy közösség is. Egy fórum, ahol a várandós kismamák feltehetik kérdéseiket, a kisgyermekesek pedig megoszthatják egymással tapasztalataikat.

A Babyzooval nem titkolt célunk, hogy a lehető legjobb minőséget biztosítsuk sok szeretettel és mosollyal a számunkra legfontosabb kis csodáknak: a babáknak.

Eszti, Bálint

Feliratkozás a Babyzoo hírlevélre
* = szükséges mező
Elavult böngésző!
Frissítem Most

×