Rólunk

A Babyzoot 2014-ben két baráti házaspár álmodta meg azzal a vággyal, hogy természetes és minőségi natúr-babaápolási alternatívát kínáljon a tudatos anyukáknak. A főszereplő kisállatok révén pedig szerethető köntösben kívánjuk emlékezetessé, mosolygóssá tenni a babák mindennapjait is.

E vágyak gyümölcse a 2015-ben alapított, 100%-ban magyar tulajdonú cég, mely kifejezetten a Babyzoo márka gondozására, valamint termékek gyártására és forgalmazására jött létre.

Büszkék vagyunk rá, hogy hosszas előkészítő munkánk eredményét és a termékek létrejöttét a gyártásban részt vevő minden partnerünk teljes odaadással és lelkesedéssel támogatta. Míg kisállataink fővárosi rajzasztalunkon keltek életre, alapanyagaink, tubusaink, flakonjaink, címkéink és – nem utolsó sorban – plüss figuráink országszerte számos kiváló szakember munkáját dicsérik.

Natúr termékeinket speciálisan babáknak kifejlesztett, egyedi recept alapján kevertük ki, nem tartalmaznak mesterséges színezéket és mindenféle kőolajszármazéktól is mentesek.

Készítményeink egyedi, kellemes, púderes illatanyaga teljes egészében allergénmentes.

Kezdettől fogva fontosnak tartjuk, hogy kiálljunk az állatvédelem és a környezettudatos elvek mellett, így termékeinket nem teszteljük állatokon, és vásárlóinkat is arra biztatjuk, hogy az üres Babyzoo flakonokat, tubusokat a műanyag szelektív hulladékgyűjtőkbe tegyék, csökkentve ezáltal a környezetszennyezést.

A Babyzoo ráadásul nem csak egy termékcsalád, hanem egy közösség is. Egy fórum, ahol a várandós kismamák feltehetik kérdéseiket, a kisgyermekesek pedig megoszthatják egymással tapasztalataikat.

A Babyzooval nem titkolt célunk, hogy a lehető legjobb minőséget biztosítsuk sok szeretettel és mosollyal a számunkra legfontosabb kis csodáknak: a babáknak.

Zita, Edit, Norbi, Zoli

Feliratkozás a Babyzoo hírlevélre
* = szükséges mező
Elavult böngésző!
Frissítem Most

×