Fejős Éva

“Illatos leszek”

TesztelM Blog

Újabb minőségi natúr babatermékek – Ez a Babyzoo
2016.06.29

tesztelm

“Nagyon tetszik az állaguk, a kellemes púderes illatuk, a hatásuk, hiszen Patrik bőre nagyon selymes puha és igazán finom babaillata van tőlük. Szimpatikus a tubusos kiszerelés, főleg a popsikrémnél, mert szerintem sokkal praktikusabb, mint a tégelyes, nem megy a körmöm alá a krém és tényleg csak annyit nyomok ki egyszerre amennyi kell és nem szennyezem semmivel a megmaradt kenőcsöt.”

TesztelM Blog

Újabb minőségi natúr babatermékek – Ez a Babyzoo
2016.06.29

A Babyzoo Popsikrém nálunk mindig és minden helyzetben kéznél van.
“Használtuk már orvosi rendelőben, ha hazautaztunk és a hétvégi kirándulásaink alkalmával is, mivel nagyon praktikus a csomagolása, így mindenhová velünk jön. Szeretem, hogy az eddig használt popsikenőcsök közül ez az egyik olyan, amit nem kell levakarni a lányok fenekéről.”

Derült Égből Ikrek Blog

Márciusi baba-mama kedvencek
2016.04.13

beautycrumps

“Minden termékre igaz hogy nagyon kellemes, púderes illata van aminek én speciel örülök, mivel az allergiateszten simán átment igy semmi gond vele részünkről. A nagy kedvencem a fürdető és sampon lett, először is mert multifunkciós és hajra is alkalmazható, másrészt mert könnyű használni…”

Beautycrumps Blog

Állatkert a fürdőszobánkban
2016.03.15

“…a – fürdetés lehet örömteli élmény nekünk és nekik is – meggyőződéssel, végül eljutottunk oda, hogy a lányok nem csak a fürdést, de az azt megelőző és utána következő rituálét is élvezik. “

Derült Égből Ikrek Blog

Esti rutinunk fő attrakciója a fürdés!
2016.03.07

Kismama magazin

“Gyengéd fürdető és sampon, kifejezetten a babák érzékeny bőrének és finom hajának ápolására.”

Kismama magazin

Kedvenc termékek
2017.01.03

“100%-ban természetes, 100%-ban magyar. Aranyos tubusikon a kisállatok a gyermekek igazi barátai lehetnek.”

Kismama magazin

Pancshoz
2016.06.09

“Az elsők között rendeltem meg a termékeiteket, és nagyon NAGYON imádjuk MINDET, egytől-egyig! Köszönjük szépen, hogy vagytok :)”

Lini & Mommy

Natúrkozmetikumok érzékeny bőrre
2016.04.15

“Ezt a fürdetőt az első használattól kezdve nagyon szeretjük. Majdnem teljesen átlátszó, enyhén opálos fürdető, amiből nem kell sokat használni, így sokáig elég ez a 200 ml-es flakon. Nagyon visszafogott, púderes illata van és a legfontosabb, hogy semmilyen irritációt nem okoz, nem szárítja Lili bőrét.”

For Her Blog

Barátságos babaápolás a Babyzooval
2016.03.23

jennieland

Kecskeméti Jennie YouTube vlogger unboxing videója és első ismerkedése a Babyzoo termékekkel.

Kecskeméti Jennie – Vlogger

Babyzoo unboxing
2016.02.25

Anett, a Beautycrumbs szépség-blog szerzője videóban mutatja be kedvenc őszi termékeit. Köztük van a Babyzoo Babaolaj is.

Beautycrumps Blog

Őszi kedvencek – Babyzoo Babaolaj
2016.11.17

Bánhidi Dóra a PandArte blogján készített interjút velünk, melyben szó volt az indulásról, a termékek gyártásáról, az összetevőkről, céljainkról és egy kicsit már a jövő terveiről is.

PandArte

Interjú – Babaápolás, természetesen
2016.07.07

bolvaria

“…ami mindegyik termékre egységesen jellemző, az hogy annyira jó az állaga, hogy nem kell egy fél flakont elhasználni ahhoz, hogy hasson, hanem az a bizonyos borsónyi mennyiség, itt tényleg teljesen helytálló! Ez meg is lepett engem, ritka az ilyen. Ettől még inkább szülőbarátabb a történet, mert tudhatjuk, hogy úgy választunk jót a babáinknak, hogy mellette mást is meg tudunk vásárolni félretett pénzünkből. Ritka, hogy a minőség, kellemesség, és pénztárcabarátság (ha van egyáltalán ilyen kifejezés) kéz a kézben járjon, de ez ebben az esetben így van!”

Bolvária Blog

Babyzoo: Babaápolás állati jól!
2016.05.28

maisonblog

“Összességében nagyon örülök, hogy hazánkban is kezd kialakulni a természetes babaápolás kultúrája és a Babyzoo-nál lényegében minden megtalálható ehhez.”

Maison Blog

Babaápolás, természetesen
2016.03.15